Viktig information om coronaviruset
Ford Försäljning till företag

Försäljning till företag

När man har bilen som "kontor" så är det viktigt att man har en bil som verkligen innehåller det som gör bilen till en arbetsplats som är trygg och funktionell, men som även har vägegenskaper som får dig att le.

Försäkring

Ford Försäkring ger dig det skydd du behöver. Du får snabb och smidig skadereglering och garanteras att din bil repareras med Ford originaldelar, på Fords egna verkstäder. Ford Försäkring erbjuder låga självrisker och ersättning utan maxgräns. Läs mer om Ford försäkringar.

Finansiering

Leasing är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets fordon på. Dels är momsen på leasingavgiften oftast till hälften avdragsgill (personbilar), dels för att leasing är en finansieringsform som löser företagets fordonsbehov utan att binda kapital.


Ford Finans erbjuder leasing för stora och små företag, både finansiell leasing i form av Ford Leasing, vilket är den mer traditionella formen för att finansiera företagets fordon, samt operationell leasing i form av Ford Business Partner.

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från FordStore Hedin Bil Eklanda

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från FordStore Hedin Bil Eklanda