Viktig information om coronaviruset

Ford ny huvudsponsor till HK Aranäs

2017-08-28

– Det ska bli oerhört roligt och spännande att få starta ett samarbete med en så pass stor aktör som Ford som just nu gör sin största satsning någonsin i Sverige.
Ford är världens femte största biltillverkare och är idag Europas mest sålda transportbil. Långsiktigheten i och med det tre-åriga samarbetsavtalet känns riktigt bra för HK Aranäs, säger marknadsansvarige i handbollsklubben Pelle Linders.

– För oss på Ford Hedinbil i Kungsbacka står HK Aranäs för det som vi tycker är viktigt i en idrottsklubb och det samhällsansvar HK Aranäs tar. Vi gillar framförallt den breda och fina ungdomsverksamheten som klubben bedriver, samtidigt som det finns elitsatsning på både herr och damssidan, säger platschefen för Ford Hedin i Kungsbacka Jesper Demén.

Ni som bor i Kungsbacka har säkert sett att det vuxit fram en helt ny stor fin bilhall på Magasinsgatan, mitt emot Hede Fashion Outlet, och nu står den äntligen klar!


Under nästa helg, fredagen 1 september – söndagen 3 september kommer det vara invigning av den nya bilhallen på Magasinsgatan 29 i Kungsbacka.
Öppettiderna för firandet är fredagen 1/9 mellan 14.00–18.00 samt 11.00–16.00 på lördag och söndag då även nya Fiestan premiärvisas.


Välkomna förbi för att provköra Fords hela modellutbud samt träffa HK Aranäs A-lagsspelare som finns på plats under lördag och söndag.

Gör som HK Aranäs, kör Ford!


Ev frågor gällande samarbetet tas med Pelle Linders, HK Aranäs 0761-74 49 95 eller Jesper Demén, Ford Hedinbil i Kungsbacka 0703-84 71 08

Aktuella nyheter

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från FordStore Hedin Bil Eklanda

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från FordStore Hedin Bil Eklanda