Viktig information om coronaviruset

Ford Mustang Mach-E Extended Range AWD 540km 351hk

Fordonsdetaljer

Ford Mustang Mach-E Extended Range AWD 540km 351hk

840.900 Kr

Fordonsspecifikation

Fordonsspecifikation
Märke Ford
Modell Mustang
Variant Mach-E Extended Range AWD 540km 351hk
Växellåda Automatisk
Effekt 351 Hk
Fordonsspecifikation
Kaross suv
Färg Röd
Bränsle El
Fordonstyp car
Referens QBH81Z

Utrustning

Fordonstillbehör
Ring 031-751-75-00 för offert
mer information och beställning. Leverans Q1/Q2 2021. Bilen är berättigad till klimatbonus 70.000kr enligt Transportstyrelsens villkor. Varmt välkommen!Välkommen till Hedin Bil.Vi hjälper dig med allt kring ditt bilköp från att hitta drömbilen till att välja rätt finansiering. För mer information gällande detta fordon kontakta FordStore Eklanda på Ford Hedin Bil – Göteborg Eklanda. Smarta Lånet 0kr/mån.Ta kontakt via formuläret eller ring oss på 031-7517520 så hjälper vi dig vidare.QBH81Z

Kontakta oss

Personbilar

Öppettider

Vardagar: kl. 09.00-18.00

Lördag och Söndag: kl. 11.00-15.00

Varför köpa en begagnad bil hos Ford Hedin Bil?

Vi har alltid ett stort utbud av bilar i lager - testade och körklara för ett tryggt begagnat köp. Vårt aktuella utbud hittar du enkelt i sökfunktionen nedan. 

Vi erbjuder alltid prova på Ford Försäkring när du köper en bil av oss vilket innebär att du under sex månader får försäkringen till halva priset. Läs mer om prova på försäkringen

Vi har ett komplett erbjudande för dig som Ford ägare och har flera tjänster som förenklar bilägandet. Prova på försäkring i samarbete med Ford Försäkring, olika finansieringslösningar skräddarsydda för just dina behov och med hjälp av Fordkortet kan du enkelt dela upp betalningen vid service, däck och tillbehörsinköp.

Så gör en smart affär och hitta din nästa bil bland vårt stora utbud av begagnade bilar här nedanför – eller besök någon av våra anläggningar redan idag innan de bästa fynden är borta!

Liknande fordon

Visa mer

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från FordStore Hedin Bil Eklanda

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från FordStore Hedin Bil Eklanda