- Kör bekymmersfritt med Privatleasing! 

Privatleasing är ett bekvämt alternativ för dig som vill ha ett enkelt bilinnehav. Du betalar ingen kontantinsats och service och nybilsgarantier ingår. Givetvis så utförs vår service alltid på auktoriserade verkstäder där vi endast använder Ford originaldelar. Privatleasing är enkelt - du leasar bilen av oss och när leasingperioden löpt ut lämnar du tillbaka bilen. Privatleasing fungerar som så att du betalar en kostnad varje månad - och den är baserad på vilken bilmodell, utrustningsnivå och avtalad körsträcka som du valt. Du får detta samlat på en faktura varje månad. 

Är du intresserad av att köra en helt ny Ford utan att behöva tänka på vare sig kontantinsats eller bilens värdeminskning så kontakta oss, eller din Fordåterförsäljare så berättar vi mer. Som kund hos Ford Credit får du dessutom väldigt förmånliga priser hos Fordförsäkringar. 

Vad händer efter mitt leasingavtal löpt ut? 
I god tid innan avtalets slut tar din Fordåterförsäljare kontakt med dig, och ni kommer överens om en tid för återlämning av bilen. Återförsäljaren gör en kontroll av bilen och säkerställer att mätarställningen överensstämmer med den avtalade körsträckan. Du kan nu välja att teckna ett nytt leasingavtal för en helt ny Ford - till liknade månadskostnad.

Boka en provkörning