FordStore Hedin Bil

Välkommen till Göteborgs enda FordStore

Från och med maj 2016 drivs Ford anläggningen på Eklanda i Hedin Bils regi och vi vill hälsa alla nya och gamla kunder varmt välkomna. Vi är väldigt stolta över att representera Ford och ser fram emot en spännande tid framöver.

Det kommer att hända en hel del på Ford Eklanda den närmsta tiden och en ombyggnation till Göteborgs första FordStore har redan påbörjats för att stå klar under hösten 2016. FordStore är ett unikt koncept för att ge kunderna en ännu större upplevelse i bilhallen. I och med ombyggnationen kommer vi nu att som enda återförsäljare i Göteborgsområdet kunna erbjuda Fords hela modellprogram – från de mindre bilarna, familjefavoriterna och de populära transportbilarna till de prisbelönta och spännande prestandabilarna som Fiesta och Focus STFocus RS och såklart även helt nya Ford Mustang

Under hösten 2016 slår vi även upp portarna till en FordStore anläggning i Segeltorp, Stockholm. Vi håller även på att bygga en helt ny anläggning för Ford i Kungsbacka som kommer att invigas i maj 2017.

Följ FordStore Hedin Bil Eklanda på Facebook

Välkommen till oss på FordStore Hedin Bil.